Met wie ga je in zee?

Bij Keizer Karel ontwerpen en ontwikkelen we conversiegerichte websites en taakgerichte applicaties. Dit doen wij voor ondernemers, scholen, universiteiten, verenigingen en stichtingen van groot tot klein. Daarnaast helpen we verschillende organisaties met het opzetten van een effectieve online marketing strategie. In veel gevallen maken we deel uit van een (project) team binnen een organisatie waar we met onze expertise op het gebied van webdesign en online communicatie dat deel inbrengen dat veel bedrijven niet standaard in huis hebben. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van webdesign en online communicatie zijn we ervan overtuigd dat we atlijd een meerwaarde zijn bij grote of kleine internet projecten.

Trends & ontwikkelingen

De laatste trends & ontwikkelingen binnen het webdesign vak volgen we op de voet. Dit doen we onder meer door conferenties te bezoeken en veel te overleggen met vakgenoten van andere webdesign bureau's. Op deze manier zijn we altijd in staat te werken met de nieuwste technieken. Naast de ontwikkelingen op het vlak van webdesign laten we ons ook altijd intensief informeren over de laatste ontwikkelingen op SEO-gebied.

Langdurige samenwerking

Zoals we ook al in onze introductie hebben vermeld, zetten wij altijd in op een langetermijnrelatie met de klant. Dit zeggen wij niet voor niets. Duurzame relaties en goede samenwerkingsverbanden zijn immers het fundament van het mogelijk maken van de meest succesvolle campagnes. Het is niet voor niets dat 95% van onze klanten ons zou aanbevelen bij andere zakenrelaties. Door onze jarenlange ervaring in marketing- en productmanagement weten wij tevens een goede vertaling te maken van marketing doelstellingen naar concrete toepassingen op de website.